Docent

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Saskia van der Hoeven en ik woon in Maasland met mijn gezin. Ik kwam voor het eerst in aanraking met yoga tijdens mijn zwangerschap 23 jaar geleden en besloot er meer mee te doen toen ik merkte dat het mijn schouder en rugklachten verminderde. Mijn beroep is naast yoga nu 32 jaar mondhygieniste. Yoga hielp mij fysiek met sterker worden en ook mentaal zorgde het voor meer rust. Zo ben ik mijn yoga reis begonnen.

Daarna ben ik yoga blijven beoefenen en heeft Corry Duindan mij na een Avatartraining gestimuleerd om dit verder te onderzoeken en daar ben ik haar dankbaar voor. Ik ben toen een 3-jarige yoga opleiding en een 2-jarige meditatie opleiding bij Osmose gaan volgen in Den Haag. Inmiddels zijn we 18 jaar verder  en geef ik met veel plezier les in mijn yogaschool in Maasland. Daarnaast doe ik verschillende bijscholingen om mijzelf te blijven verdiepen in yoga. Naast yoga werk ik ook nog steeds in de gezondheidszorg.

Met liefde en passie voor gezondheid breng ik yoga en meditatie over aan ieder die hier voor open staat. De lessen zijn op maat van de groep en altijd divers. Elke les eindig ik met een welverdiende ontspanningsmeditatie, een minivakantie op je mat.